Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Radiofrekvens / RF - Life Long Clinic - Louise Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Radiofrekvens / RF

Radiofrekvens är en väl beprövad men icke-kirurgisk behandlingsmetod. Radiofrekventa vågor skapar vibrationer i kroppens celler som ger värme och påbörjar en läkningsprocess i kroppens syretillförsel samtidigt som den ökar blodcirkulationen.

Radiofrekvens verkar genom att påverka både lymfcirkulationen och blodcirkulationen vilket medför att svullnader och andra ödem dämpas. Den rigoröst undersökta kombinationen av ökad lymfcirkulation och frisk blodtillförsel har visat ge en mycket positiv effekt på kroniska obalanser.

Dessutom har det framkommit att radiofrekvens även har en positiv bieffekt. Vid dess utförande stimuleras bildningen av hudens kollagen och elastin. Genom radiofrekvensens värmebildning återhämtar och reparerar skadat kollagen sig. Slutresultatet blir direkt huduppstramning men det har även en långvarig effekt mot rynkor, hudbristningar och slapp hud.

 

Bipolär Radiofrekvens

Denna typ av radiofrekvens har framförallt påverkan på ytliga hudskikt, det vill säga övre och mellersta hudlager. Den mikrocirkulation som uppstår i huden leder till en tömning av toxiner och slaggansamlingar, och på så sätt kan lymfsystemet rensa bort dessa svåråtkomliga problem med hjälp av frekvensmedicinskt lymfdränage. I dess ställe kan nya och friska celler sedermera återbildas i ideal miljö.

 

Tripolär Radiofrekvens

Tripolär radiofrekvens verkar genom att kombinera elektroder för monopolär och bipolär radiofrekvens i samma handstycke. Frekvenser skickas med hjälp av specifika algoritmer mellan tre elektroder som sitter på handstycket. Kombinationen ger bättre resultat än att enbart arbeta med metoderna enskilt (monopolär och bipolär metod). Av denna anledning täcker denna metod ett mycket bredare behandlingsområde. Vigorous Youth 3xS är en mycket avancerad maskin som är speciellt framtagen för oss på Life Long Clinic efter flera års forskning. I Vigorous youth 3xS är enheterna för monopolär och bipolär kombinerade med andra behandlingsformer, exempelvis laser och vakuum, till skillnad från tripolär som endast kombineras med radiofrekvens. Anledningen till detta är att tripoläras effekt är som bäst om den inte kombineras med något annat. Tripolärkombinationen har möjliggjort att man med sänkt kapacitet nu kan åstadkomma bättre effekt.

Tripolär grundar sig på en unik sammansättning av sofistikerade styralgoritmer som möjliggör undvikande av överhettning som i sin tur utesluter kylningsbehovet. Behandlingen är dessutom i stort sett smärtfri vilket givetvis är en stor fördel som Life Long Clinics team åstadkommit med sin sofistikerade maskin. Det finns dessutom ett för ansiktet specifikt utformat handstycke, designat för att komma åt alla mindre områden smidigare vid behandling.

Detta handstycke är ett unikt och enastående redskap vid utförande av ansiktsreflexologi. Behandlaren kan med uteslutande säkerhet stimulera klientens försvagade reflexologiska områden i ansiktet, något som Vigorous Youth 3xS är unik med och därmed skiljer sig från konkurrenter.

De aktuella radiofrekventa vågorna påverkar både lymfcirkulationen och blodcirkulationen vilket betyder att det mindre formatet på handstycket är perfekt för att behandla lymfnoderna i halsen med stor precision. Detta medför att svullnader dämpas som en direkt följd av förbättrad lymfcirkulation. Denna bidrar dessutom till att mörka ögonringar reduceras då lymfcirkulationen även förbättras i halsen.

Som tidigare nämndes har radiofrekvensens olika behandlingar positiva bieffekter, som bidrar till stimulering av fibroblasterna så ökad kollagen och elastinbildning uppstår som resultat och som i sin tur resulterar i en uppstramande effekt av huden.

Övrig information och priser

1200kr/behandling

 

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

Life Long Clinic – Louise