Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Hälsa - Life Long Clinic - Louise Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Hälsobehandlingar

Friskvård och medicinska behandlingar

Biopati Homeopati

Biopati är en form av biologisk medicin som använder sig av naturliga medel för att stödja kroppens egen läkningsprocess och självhelande funktioner.

Fr. 1.200:-

Frekvensmedicin

Vi på Life Long Clinic har de senaste apparaturerna inom frekvensmedicinområdet och vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med det senaste nytt.

Fr. 1.200:-

Frekvensmedicinskt Lymfdränage

Under ett dygn filtrerar kapillärerna i hela kroppen (minus njurarna) omkring 4 liter mer vätska än vad som absorberas. Lymfsystemet tar hand om detta vätskeöverskott (lymfan) och transporterar det tillbaka till cirkulationssystemet. Detta kallas lymfdränage.

Fr. 1.200:-

Irisdiagnostik / Analys

Det finns inga perfekta ögon utan svaghetstecken. Alla har någon typ av vävnadsdefekt, förvärvad eller medfödd. Alla vi människor har svaga områden som vi kan utveckla och förbättra, både fysiologiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

1.500:-

Japansiology

Life Long Clinic är absolut en av världens mest avancerad kliniker inom tillämpad Japansk medicinsk akupunktur & Holistik synergi vitalitet.

1.500:-

Kirosteopati / Osteopati

Kirosteopati kan beskrivas som en tillämpad kombination av Kiropraktik och Osteopati, där både manuell och högteknologisk utrustning används för att uppnå bästa resultat.

Fr. 1495:-

Mikroskopisk Levande Blodanalys

I mikroskopet sker analysen under bland annat mörkfältsteknologi, detta gör det möjligt att avslöja många hälsofaktorer. Vi tittar bland annat på cellernas aktivitet, storlek och form samt diverse ämnen i blodplasman m.m.

1.500:-

Muscle Neuroscan

Äntligen, möjligheten att dokumentera närvaron eller frånvaron av mjukdels skador på ett objektivt och vetenskapligt sätt.

Kontakta oss för pris

Radiofrekens / RF

Radiofrekvens är en icke-kirurgisk men väl beprövad behandlingsmetod. De radiofrekventa vågorna skapar vibrationer i kroppens celler som ger värme och startar en läkningsprocess i kroppens syretillförsel och ökar blodcirkulationen.

1.200:-

Stötvågsbehandling

Shockwave therapy eller Stötvågsbehandling (tryckvågsbehandling) som det heter på svenska benämns vanligtvis ”extracorporeal shockwave therapy”, förkortas ESWT och är en effektiv och väldokumenterad behandlingsmetod som kan reducera eller eliminera besvär och smärta i muskler, senor och senfästen.

1.495:-

Ultraljuds Terapi

Ultraljud har en rensande effekt på kroppen vid behandling. Vid varje inflammation finns inflammationsämnen som hindrar tillförseln av blodet att nå det skadade området. Via ultraljud rensas de oönskade ämnena bort och läkande blodcirkulation kan komma fram.

1.200:-

Ultraljudsundersökning

Ultraljudsundersökning utsätter den utvalda delen av kroppen med högfrekventa ljudvågor som producerar bilder av kroppens insida. Detta sker genom att ljudvågorna från handstycket (proben) åker in i kroppen, studsar tillbaka till proben och en bild visas på skärmen.

1.995:-

Easy Flexa

Magnetterapi är en fysikalisk behandling utförd med utrustning som genererar lågintensiva, lågfrekventa och pulserande magnetiska fält.

1.200:-

Laserterapi

Vi på Life Long Clinic är specialister inom laserterapi och har utrustat vår klinik med de mest sofistikerade och avancerade icke-kirurgiska lasrar som finns på marknaden idag.

1.200:-

Ljusterapi

För många människor som arbetar i skift eller har ovanliga tider (inom sjukvården, poliser, brandmän, artister, flygpersonal etc.) kommer ljusterapi att fungera positivt på besvär kopplat till deras arbetssituation.

1.200:-

Medi Therm Reflexologi

Medi Therm-Reflexologi grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen.

1.200:-

Medi Thermscan

Medi thermscan är en noggrann mätbar, beröringsfri, icke-invasiv analys metod som gör det möjligt för undersökaren att visualisera förändringar i dermas yttemperatur med hjälp av en sofistikerad högpresterande 3D thermscan.

2.500:-

Mega Booster Anti-Radiation

Mega Booster Anti-Radiation is made from minerals and metals that sophistically are fused and structurally bonded together at a molecular level. It produces healing energy that helps enhance the body’s biofield.

1.500:-

Life Long Clinic – Louise