Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Skönhet - Life Long Clinic - Louise Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Skönhetsbehandlingar

Skönhet utan kirurgi

Ansiktsbehandlingar

Din hud är en ständig kamp med naturliga element såsom damm, smuts och föroreningar. Utan kontinuerliga ansiktsbehandlingar kan din hud ser tråkig och livlös. De hudföryngrande behandlingar som vi erbjuder hjälper dig att återställa och bibehålla frisk och vacker hud. Upplev våra effektiva ansiktsbehandlingar, en investering i din huds hälsa och välmående.

Fr. 500:-

Fettreducering

Cavitation är en säker metod för kroppsskulptering och fettreducering. Utmärkt behandling för det där envisa problemområdet* som inte vill försvunna trotts all träning eller diet. Denna metoden hjälper dig uppnå långvariga resultat på kort tid då man punktbehandlar fettdepåerna.

Fr. 1200:-

Permanent hårborttagning

Vi erbjuder permanent hårborttagning med laser (I2PL Ellipse). Man räknar med att ett område behandlas fyra till fem gånger. Antalet gånger varierar från kund till kund beroende på hårväxt och område.

Fr. 895:-

Ögonfransar & Ögonbryn

Varför inte passa på att snygga till dina ögonbryn eller ögonfransra när du ändå besöker oss. Vi erbjuder allt för att dina bryn/fransar ska vara fina.

Fr. 150:-

Spa Behandlingar

Regelbunden behandling hjälper dig att motverka trötthet och smärta i muskulaturen samt ökar rörlighet och välmående. Behandlingen är bra för både fysiskt välmående och psykiskt välmående! Avslappnande för både stress, ångest och muskelspänningar.

Fr. 795:-

Vaxning

Ett vax stryks över området där hår ska avlägsnas. Håren följer med från hårsäcken och lämnar en slät och hårfri yta.

Fr. 250:-

Djup bindvävsmassage

En skön och avslappnande behandling som formar din kropp och ökar ditt välbefinnande utan kirurgi. Behandlingen ger en slimmad,fastare figur och en slätare hud.

1200:-

Celluitbehandling

En synlig och långvarig succé för borttagning av celluliter. Acoustic Wave Treatment (AWT) använder akustiska ljudvågor som varsamt förs in i det berörda området på kroppen.

Fr. 1500:-

Esthetic Anti-Aging

En av världens mest revolutionerande och sofistikerade teknik för anti-aging, bodysculpture, slimming och firming. Tekniken, som blivit FDA-godkänd, har blivit en stor succé. I USA har den fått stor uppmärksamhet genom ett stort antal hollywoodstjärnor.

Fr. 3.995:-

Lipo Away Behandling

Vi är specialister på kroppsskulptering utan kirurgiska ingrep. Lipo-Away M6 är den modernaste, effektivaste och mest sofistikerade metoden för att aktivera och stimulera fett förbränningen på olika kroppsdelar.

2.995:-

Life Long Clinic – Louise