Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Laserrobot M6 - Life Long Clinic - Louise Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Laserrobot M6

Den optimala Laserterapin

Vi på Life Long Clinic är specialister inom laserterapi och har därför valt att utrusta kliniken med de senaste och mest avancerade icke-kirurgiska lasermaskinerna som finns på dagens marknad.

Vi erbjuder en uppsjö olika metoder av laserbehandlingar som ”quantum physic laser”, light healing laser och 3D laserrobot som är helautomatiserad laserrobot med ett huvud som kan styras i 5 olika vinklar. Tack vare detta har vi möjligheten att personanpassa klientens terapi genom att använda specialfrekvenser och genom detta utforma program med uppgift att optimera laserbehandlingen vid både kroniska och akuta smärttillstånd.

Den särskiljande skillnaden mellan 3D laserrobot och konventionella lasrar är MLS-teknologin (Multiwave Locked System US Patent) där inflammation, svullnad och smärta bearbetas samtidigt genom olika synkroniserade våglängder (808 respektive 905 Nm). Detta i kombination med inställbara frekvenser och hög uteffekt, ger hittills oöverträffade behandlingsresultat vid flertalet diagnoser.

Vår laserbehandling går under namnet terepeutisk laser eller internationellt Low Level Laser Therapy, förkortat LLLT. Namnet syftar till att reflektera att det inte handlar om skärande kirurgiska lasrar utan är en både risk- och smärtfri metod.

Då våra laserrobotar har en mycket stor noggrannhet kan roten till problemet behandlas med hög precision som i sig bidrar till läkande effekter. Dessutom möjliggör noggrannheten att man kan komma åt svåråtkomliga och svårbehandlade områden.

Mängden tillförd ljusenergi i vävnaden är en avgörande faktor för behandlingsresultatet. Då M6 är en högeffektlaser har den framförallt tre fördelar:

 • All behandling sker per automatik genom det robotiserade laserhuvudet
 • Man når mycket djupare ner i vävnaden (man kan med andra ord behandla fler typer av problem)
 • All behandling sker per automatik av det robotiserade laserhuvudet

 

I helhet har laserterapin en klart helande effekt på kroppen, både kort- och långsiktig. Som tidigare nämnt medför lasern en antiinflammatorisk effekt och dessutom ökad utsöndring och produktion av betaendorfiner, som är en form av morfinliknande substanser, som i sig medverkar till att smärtan i området upphör alternativt minskar. Dessutom orsakar det utvidgning i kroppens blodkapillärer och kärl som leder till ökad blodtillförsel till det drabbade området, vilket leder till att närings- och syrerikt blod kan påskynda läkningsprocessen. Denna energitillförsel till cellerna som ett resultat av behandling gör att nya och friska celler kan bildas utan minnet i DNA blueprint tar skada.

Nedan följer en förenklad sammanfattning av laserterapins påverkan på kroppen:

 • Brett spektrum av ”healing” egenskaper både fysiologiskt och emotionellt
 • Immunförsvaret stimuleras
 • Led- och muskelsmärtor motverkas
 • Post-operation (förkortad läkningstid samt minskning av inflammation och svullnad)
 • Minskad ärrbildning
 • Påskyndad läkning av läkande och öppna sår (diabetiker)
 • Biostimulerande
 • Kraftfullt smärtlindrande
 • Ökad genomströmning av blod

 

Hur många laserbehandlingar som krävs för en given klient som krävs är individuellt och baseras på flertalet faktorer. En akut skada kan läka sig helt och hållet efter fåtalet laserbehandlingar. Ett bra fingermått är dock att ju äldre skadan är desto fler behandlingar kommer krävas för att läkningsprocessen ska gå i mål.

Dessutom är vi den enda kliniken som använder laserkikare vid behandlingar. Detta är en medicinsk metod utvecklad i Japan som underlättar för terapeuten att upptäcka fysiologiska och emotionella reflexiologiska blockeringar, vilket bidrar till att terapeuten kan se dina obalanser och i förlängningen utveckla en individuell helhetsbehandling.

Vi har erfarenhet inom laserområdet sedan 1991 vilket gör att vi vet vad vi pratar om.

Övrig information och priser

1200kr/tim*

*En medicinsk timme motsvarar 45 minuter

Vid behandling ingår en analys och behandling med olika apparatur som är skräddarsydda enligt just ditt behov.

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

Life Long Clinic – Louise