Medi Thermscan

Medi Thermscan är en beröringsfri, icke-invasiv och noggrann analysmetod som möjliggör visualisering av förändringar i dermas yttertemperatur genom en högpresterande och sofistikerad 3D thermscan.

Behandlingen är helt och hållet icke-invasiv samtidigt som den inte kräver strålningsmoment eller andra skadliga element. Detta innebär att metoden är säker och saknar biverkningar. Forskningen har visat att medi thermscan är ett praktiskt verktyg inom både forskning och analys av obalanser i kroppen, mjukdelsskador, positivt laddade onda fria radikaler, lymfatiska stagnationer, dolda inflammationer och blockeringar.

Grunden till medi thermscans användning inom medicinen ligger i att dermas yttemperatur avspeglar kroppens temperatur. Denna är normalt symmetrisk för en enskilda individer. Vid sjukdomsprocesser bildas osymmetriska bilder mellan vänster och höger kroppshalva där högre respektive lägre temperatur än normalt uppstår i ”derma-området” som motsvarar det skadade området. Vår medi thermscan tillämpar både japansk och amerikansk teknik i samband med europeisk analysmetod och är en av de mest avancerade i sitt slag. Tekniken är en medicinsk avbildningsteknik som är godkänd av amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA sedan 1982.

Övrig information och priser

2500kr/behandling

 

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

Life Long Clinic – Louise