Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Monocrom - Färgterapi - Life Long Clinic - Louise Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/54/130654/lifelongclinic.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Monocrom – Färgterpi

Monocrome läspulpet for dyslektiker

Monocrom – Färgat ljus

Ögat skiftar sin blickpunkt från tre till fem gånger i sekunden. På grund av detta använder vi två skilda strategier för funktionellt seende vilka utgörs av Biologisk reflex och Aktivt seende på detaljer.

Ögat uppfattar information i följande ordning: starkt ljus, snabba rörelser, kanter och hörn, klara färger, geometrisk form och slutligen tryckt text. Våra ögon är egentligen inte avsedda för text i och med att de ryckiga ögonrörelserna ökar och sliter på ögonen. De flesta av oss har inte alltför svårt att bemästra läsandets konst men det finns en del av oss vars ögon har svårt att följa hjärnans kommando och istället hoppar en aning mer oregelbundet. Detta kallas visuell dyslexi. Majoriteten av våra vardagliga lampor avger ett homogent flöde av vitaktigt ljus som aktiverar ögonrörelser och gör det svårare att läsa. Vår ergonomiska läslampa underlättar läsning genom att utstråla ett ojämnt och linjärt monokromatiskt grönt ljus.

 

Monocrom ljusstav

Den monocroma ljusstaven är utrustad med en monokromatisk infraröd frekvens med bra behandlingseffekt på mildare skador som inflammationer och stukningar. Då både lymf- och blodcirkulationen ökar påskyndar det läkning av sår, skador och inflammationer. Den är dessutom bra vid behandling av akupunkturpunkter. 

 

Monokrom ljuskupol

Både via körtlar i hjärnan och synnerven intar vi en mängd ljusfrekvenser. Att arbeta med sinnen som doft, smak, känsel, hörsel och färg är viktigt. Att ha daglig kontakt med Monocrom färgkupol ökar både vår energimängd och välmående, särskilt för trötta och utbrända hjärnor. Vi på Frequence Clinic Louise arbetar med färgkupolen tillsammans med en frekvensmaskin som kan avläsa hur varje färg arbetar i kroppen i realtid.

Övrig information och priser

1200kr/tim*

*En medicinsk timme motsvarar 45 minuter

Ingår analys och behandling med olika apparatur som är skräddarsydda enligt just ditt behov.

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

Life Long Clinic – Louise